Home

Andorra Charities

Latest Updates

http://xaviandorra.blogspot.com/2018/06/els-gofuditos-diuen-adeu-la-temporada.html

@CLUB VW ANDORRA 2018-02-26

* Gracies un any mes a tots els assitents, sense vosaltres aixo no tindria la seva continuitat! Agraiments al Comú d Encamp una gran ajuda i sobretot per aquest magnific decorat el Prat Gran. Gracies un any mes. * Merci une annee de plus a tous, sans votre presence celas ne serrais pas possible.

Ahir la Cambra va presentar els resultats de les enquestes de conjuntura del primer semestre del 2017, segons els quals es confirma que la recuperació econòmica, a Andorra, agafa cada cop més impuls. Podeu llegir l’informe sencer fent clic a la imatge següent.

@LLAPA 2016-04-17

La Lliga americana del Principat d`Andorra (LLAPA), hace llegar nuestras muestras de dolor a través de la AERPA, al pueblo ecuatoriano, por el terremoto acaecido el día de ayer afectando a las provincias de Manabi y las Esmeraldas, ocasionando decenas de fallecidos y cientos de heridos, enlutando a pueblo hermano del ecuador, y sumiéndolos en la tristeza; La LLAPA se solidariza con las víctimas de esta catástrofe. Lorenzo Castillo Silva Presidente.